30 November 2011

rinduuuu

Assalammualaikum w.r.t sayangs~




Sudah hampir empat tahun tidak ketemu,
Sudah hampir empat tahun kita meninggalkan saat manis itu,
Sudah hampir empat tahun kau di negara orang menimba ilmu,
dan sudah hampir empat tahun juga aku masih disini,
Masih kekal seperti aku yang dulu,
Cuma mungkin masa telah mendewasakan dan mematangkan aku,
Tapi, aku tetap aku yang dulu...

Kini, kita semakin menghampiri jalan penamat titian ilmu yang dicari,
Kau akan kembali di sini,
Tapi, adakah kau masih ingat akan aku?
Sahabat yang pernah bergurau-senda ketika dulu,
Dan waktu itu, aku amat bahagia.
Yaaaa..aku bahagia.
Sejujurnya, aku rinduuu saat itu walaupun mustahil berputar kembali.


notapalalutut: setiap kali aku bukak lagu Terarosa-bunga angkasa,mesti aku teringatkan kau.sebab tu lagu feberet kau kannnn.dan setiap kali aku bukak mukabuku kau,mesti akan ada orang keliling aku cakap,kau kembar aku.agak-agak,ada tak orang pernah cakap kat kau cenggitu?aku harap sangat ada,sebab mungkin dengan cara tu je kau akan ingat aku.anyway,gud luck untuk final year kau.sama-sama kita berjuang untuk tahun yang terakhir ni.




6 ulasan:

  1. Belajar dekat mana kak ? Jauh sangat ke ?

    BalasPadam
  2. wah... jauh bangat..
    aku pon rindu kat dia, dh lama kita x jupa dia kn..
    zzz.. aku kenal ke? :P

    BalasPadam