6 Ogos 2011

spread my love to him

Assalammualaikum w.r.t semua.*tetiba macam terlebih formal pulak*

Haaaa.dah baca tajuk entry kat atas?eh,mesti la dah kan.kalau tak,takkan laju-laju nak bukak link belog aku ni kan.tajuk memang nak kontroversi habes arrr kan.mesti korang ingat aku dah ada boyfee baru lepas tu aku nak berahsia-rahsia bagai suroh korang berteka-teki siapa boyfee aku yang baru tu kan?*eh,asal banyak sangat 'kan' kat belakang ayat aku ni?*okey.okey.okey.disebabkan masa tidur aku yang sangat-sangat berharga buat masa sekarang,aku straight to the point je lah.haaa,kan senang.korang pun takdela nak berteka-teki bagai.baek kan aku ni.aku memang taknak korang fikir yang berat-berat sangat time bulan puasa ni.ekceli,aku taknak bebel banyak sangat.so,korang tengok je lah sendiri.






*gambar-gambar diatas adalah ehsan dari atuk google*

Haaaa.hensem tak?baek korang cakap hensem cepat.huh.officially aku cakap,ni la boyfee baru aku tu.sumpah comel gilaaaa kan.nama dia,Jung Yonghwa.vokalis CN blue.fuhhh.k-pop tu boyfee aku ni.aiiippp,jangan nak gosip dia dengan girl lain ye.aku tahulah dia ni dulu penah kahwen dengan Seohyun.tapi itu dulu kan.lagipun,kahwen dalam show je pun.itupun nak kecoh bagai.sudahlah aku nak tidur sambil dengar dia maen gitar kat aku.muahahahhaa.sila jangan jeles ye.daaaaa.selamat berpuasa dan bukak puasa.



notapalalutut: first time aku tengok dia dalam we got married.ala yang dia kahwen dengan seohyun tu.member-member aku yang otai k-pop ni cakap,dia pernah berlakon drama you are beautiful.tapi,aku tak tengok pun drama tu.yang latest,dia berlakon drama heartstring.haaa,drama tu aku layan.best beb.lagi satu,walaupun sebenarnya aku tak suka cakap benda ni tapi aku nak cakap jugak.yonghwa lagi padan sebenarnya dengan seohyun berbanding dengan aku.muahahaha.dan aku pun minat seohyun.huuuu.goguma couple,fighting!!!!
*ni jugak atuk google punya ehsan*



6 ulasan:

  1. serius tak ensem pun.. ensem lagi saya.. ekekekeke

    Salam persahabatan. Followed yang ke 73 ye..
    ~Gen2Merah~

    BalasPadam
  2. uit.well biasa ar kata-kata dari kaum sejenis jugak.mesti ar bertentangan pendapat.

    salam persahabatan.

    BalasPadam
  3. uitttt...
    yong hwa tu aima punye...
    xmo curi2 ...
    hihihi
    cn blue boice here :)
    sudah follow sini ^___^

    BalasPadam
  4. uhhh.amek la yg laen.
    sy cop dlu yonghwa.heeee

    BalasPadam
  5. heeee.hensem kan??dhlah noty2.

    BalasPadam